Tuesday, May 3, 2011

Kartuli-kana panniroog

6 keskmist kartulit
450-500g kanafileed
1 suur paprika
1 suur sibul
1-2 küünt küüslauku
2 sl õli
0,5 dl vett
soola
musta pipart
basiilikut
tšillipipart


Koori kartulid, lõika kuubikuteks. Koori sibul, puhasta paprika, lõika mõlemad viiludeks. Haki ka küüslauk.
Pane pann tulele, lisa õli. Kui õli on mõõdukalt kuum, lisa sibul, paprika ja küüslauk ning prae mõned minutid, kuni sibul muutub klaasjaks. Siis lisa kartulikuubikud, vesi ja maitseained ning prae mõõdukal tulel kuni kartul on pehme (no nii 15-20 minutit). Viimaseks lisa kuubikuteks lõigatud kana ja prae veel umbes 10 minutit, kuni kana on pehme ja kergelt pruunika jumega. Serveeri kohe.

No comments:

Post a Comment