Wednesday, May 4, 2011
Sealiha teki all
0,5 kg sealiha
2 tomatit
1 sibul
4 viilu juustu
Majonees
sool
pipar
Prae sibul kuldseks. Tükelda tomatid. Sega praetud sibulad tomatid. Maitsesta soola-pipraga ning lisa maitse järgi majoneesi. Lõika sealiha meelepärasteks kuubikuteks ja prae pannil kuldseks. Maitsesta soola-pira ning liha üldmaitseainega. Aseta lihaviilud poti põhja ning peale pane tomati-sibula segu. Kõige peale aseta juustuviilud. Küpseta ahjus 200º C juures niikaua kui juust on pealt sulanud. Serveeri mis tahes kartuliga. Lisandiks kurgisalat(Toome salat).
(pildid on veidi kehvad kuna tehtud telefoniga)
Retsept on võetud Toidutarest ning veidi kohandatud.
Labels:
liha
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment