Tuesday, May 3, 2011

Kohupiimakook mustsõstratäidisega




Tainas:

3kl jahu
250g margariini
0,5 klaasi suhkrut

1 tl küpsetuspulbrit


Kate:

5 muna
1 klaas suhkrut
400g kohupiima
250g hapukoort

Plaadile: 2spl. manna


Sega jahutatud sula margariin jahu suhkru ja küpsetuspulbriga ning laota see pannile laiali, nii et plaadi ääred veidi kõrgemad jääksid. Seejärel määri taignale mustsõstramoos(võib vabalt kasutada ka teisi hapusid moose) ning moosile kalla peale kokku segatud kate.
Küpseta asjus 200 kraadi juures 30-40 minutit.(ei oska täpselt öelda teen kõik silma järgi)
Peale ahjust võtmist tahaks kook veidi taheneda ja seejärel on söömiseks valmis.

No comments:

Post a Comment