Tuesday, May 3, 2011

Singi-juustu võileivatort

27 viilu röstsaia

Juustutäidis:
150 g riivjuustu
2 küüslauguküünt
3 dl majoneesi

Singitäidis:
200 g sinki
4 keedetud muna
0,5 pikka kurki
200 g maitserohelisega toorjuustu
1 dl majoneesi

Peale:
200 g maitserohelisega toorjuustu
2 dl majoneesi

Kaunistamiseks:
kirsstomateid
kurki
riivjuustu


Lõika saiaviiludel serva ära, aseta serveerimisalusele esimene saiakiht (3x3). Sega riivjuust purustatud küüslaugu ja majoneesiga. Määri segu saiakihile, lao peale järgmine kiht saia. Haki sink, munad ja kurk peeneks. Sega toorjuustu ja majoneesiga ning määri saiakihile. Lao peale kolmas kiht saia. Sega omavahel toorjuust ja majonees, kata tort seguga. Kata tort kilega ja hoia külmkapis vähemalt 5 tundi kuni üleöö. Kaunista tomatite, kurgi ja juustuga.


Autor

No comments:

Post a Comment