27 viilu röstsaia
Juustutäidis:
150 g riivjuustu
2 küüslauguküünt
3 dl majoneesi
Singitäidis:
200 g sinki
4 keedetud muna
0,5 pikka kurki
200 g maitserohelisega toorjuustu
1 dl majoneesi
Peale:
200 g maitserohelisega toorjuustu
2 dl majoneesi
Kaunistamiseks:
kirsstomateid
kurki
riivjuustu
Lõika saiaviiludel serva ära, aseta serveerimisalusele esimene saiakiht (3x3). Sega riivjuust purustatud küüslaugu ja majoneesiga. Määri segu saiakihile, lao peale järgmine kiht saia. Haki sink, munad ja kurk peeneks. Sega toorjuustu ja majoneesiga ning määri saiakihile. Lao peale kolmas kiht saia. Sega omavahel toorjuust ja majonees, kata tort seguga. Kata tort kilega ja hoia külmkapis vähemalt 5 tundi kuni üleöö. Kaunista tomatite, kurgi ja juustuga.
Autor
No comments:
Post a Comment