Wednesday, May 25, 2011

Kookostrühvlid


100 g võid
200 g (pool purki) magusat kondenspiima
100 g kookoshelbeid + 50 g trühvlite veeretamiseks
100 g toasooja maitsestamata toorjuustu
1 spl mett
2 suurt vaniljevahvlit (50 g)
50 g mandleid (kui soovid, rösti kuumal pannil umbes 5 minutit ja jahuta, siis on mandlid krõmpsumad)

Kuumuta potis võitükke ja kondenspiima, kuni või on sulanud.
Lisa 100 g kookoshelbeid, sega hoolikalt ja kuumuta segu paar minutit.
Tõsta pliidilt ja lase jahtuda.
Sega omavahel hoolikalt toorjuust ja mesi.
Järgnev tevuskäik on ka piltidelt näha. Lisasin igaks juhuks ka kasutatud vahvlite (oo, nostalgia!) pildi, sest igasugu vahvlilisi on poes mitut-setut sorti.
Haki vahvlid peeneks puruks.
Sega jahtunud segu mee-toorjuustu ja vahvlipuruga.
Tõsta trühvlimass mõneks tunniks või üleöö külmkappi seisma, et ta taheneks.

Võta väike ports segu, lisa mandel ja veereta peopesade vahel pallikesed nii, et mandel jääb trühvli keskele.
Veereta trühvleid kookoshelvestes.
Hoia serveerimiseni külmkapis, kus võid neid nädalakese kindlasti rahulikult hoida (kui suudad ahvatlusele kog aeg napsamas käia vastu panna), midagi ei juhtu. Sellest kogusest saab u 30-40 kommi, oleneb, kui suured pallikesed teha.


Autor.

No comments:

Post a Comment