Wednesday, May 25, 2011

Põhjatu valge kook

400 g toorjuustu
200 g valget šokolaadi
2 dl hapukoort
2 muna
1 sidruni mahl

Katteks:
2 dl hapukoort
2 spl suhkrut

Kaunistuseks:
100g valget šokolaadi
granaatõunaseemneid

Sulatasin šokolaadi vesivannil. Mikserdasin kokku ülejäänud ained ja lisasin sulašokolaadi. Valasin segu 20 cm koogivormi, mille põhja katsin eelnevalt küpsetuspaberiga ja ääred määrisin võiga. Küpsetasin tunni 160 kraadi juures, siis valasin peale suhkruga segatud hapukoore ja lasin veel küpseda 10 minutit. Pealt peab jääma ikka kaunis valge. Lasin seista külmas üle öö. Kaunistasin riivitud valge šokolaadi ja granaatõuna seemnetega.




Autor.

No comments:

Post a Comment