Tuesday, February 14, 2012

Kana koorekastmes


1,5-2 kg kana(omal valikul kas kintsu,koiba,tiiba või terve kana)
1 suur sibul
2 küüslauguküünt
1-2 sl tilli
200ml hapukoort
150ml majoneesi
soola
brolierimaitseainet
veidi vett ja õli

Maitsesta kanad broilerimaitseaine ja soolaga.( Soovi korral võib lasta veidi sesita.) Laota kana ahjuvormi põhja ning lisa põhja veidi õli ja vett. Pane kana 200 kraadi juurde ahju.
Kastme jaoks tükeda sibul ja küüslauk lisa neile hapukoor,majonees ja till ning veidi vett, et kaste vedelam jääks. Lase kastmeil seista niikaua kui kana on ühelt poolt pruun, siis keera kana ringi ning lase veidi veel ahjus olla(terve kana puhul seda aga teha pole mõtet). Kui kana ka teiselt poolt kuldpruuniks saab keera kana uuesti ringi, ning lisa kaste ja lase veel umbes 10 minutit kanal ahjus olla.
Serveeri riisi või kartuliga.

No comments:

Post a Comment