Tuesday, February 14, 2012

Kohupiima-rabarberi purukook


Puru:
10dl jahu
2dl suhkrut
1tl küpsetuspulbrit
500g võid

Rabarberikate:
pool kilo rabarbereid
suhkrut
kaneeli

Kohupiimatäidis:
5 muna
400g kohupiima
2,5dl hapukoort
2sl manna
2dl suhkrut

Sega jahu küpsetuspulbriga, lisa suhkur ja või, näpi ühtlaseks puruks.
Laota 3/4 purust väiksemale kõrgete äärtega ahjuplaadile (25x35cm).
Vahusta munad suhkruga, sega juurde kohupiim, hapukoor( ja manna).
Vala kohupiimasegu põhjale ning kata rabarberiviiludega, puista peale soovi korral suhkrut ja kaneeli.
Kata allesjäänud puruga, küpseta 200-kraadises ahjus u.30 minutit.

Allikas "Suvetoidud"

No comments:

Post a Comment