Friday, March 9, 2012

Veiseliha lasanje

300g veisehakkliha
200g mozzarela juustu
250g riivitud juustu
Basiilikut
soola
pipart
tomatipastat/ketšupit
200g 10% hapukoort
lasanjeplaate

Prae hakkliha pannil ning lisa soola ja pipart.(Soovi korral ka muid maitseaineid) Lisa tomatipasta(või ketšup) ja prae veel veidi. Lisa hapukoor ning basiilik.
Pane ahjuvormi põhja veidi õli, ning esimene kiht lasanjeplaate, siis koht hakklihasegu , mozzarellat ning riivitud juustu, pane peale uus kiht lasanjeplaate. korda sellist adumist kuni hakklihaseguotsa saab. Kõige viimasek kihiks peaks jääma hakklihakihipeale rohkelt riivitud juustu. Pane lasanje 180 kraadi juurde ahju 40-50 minutiks. Kui lasanje valmis on, keera ahi kinni ja lase sellel ahjus veidi jahtuda ja tarduda. Lasanje on parim paar tunid ahjus seistuna.

No comments:

Post a Comment